Politica retur

Produsele noastre sunt atent verificate si impachetate tocmai pentru a evita orice degradare a lor. Returnarea produselor se face intr-un interval de 14 zile. EDMOND DANTES INTERNATIONAL SRL va asigura consumatorului rambursarea sumei primite, exceptand costurile livrarii, in cel mult 14 zile de la data la care ne ati informat cu privire la decizia de returnare. […]

Produsele noastre sunt atent verificate si impachetate tocmai pentru a evita orice degradare a lor. Returnarea produselor se face intr-un interval de 14 zile. EDMOND DANTES INTERNATIONAL SRL va asigura consumatorului rambursarea sumei primite, exceptand costurile livrarii, in cel mult 14 zile de la data la care ne ati informat cu privire la decizia de returnare.
Produsele care au fost comandate expres de catre consumator, NU pot fi returnate.
Important: NU primim colete cu plata ramburs.
Pentru toate comenzile ce depasesc 300 lei livrarea va fi gratuita. Pentru comenzile pana in 300 lei livrarea va fi suportata de catre client separat de produsele comandate. Daca aveti un produs defect, contactati-ne telefonic sau prin email si comunicati-ne problema dumneavoastra. Ambalati produsele in cutiile originale, iar in cazul articolelor cu garantie acestea trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie, intocmai cum l-ati primit.
Clientul trebuie sa asigure operatorului de curierat produsul la valoarea reala a acestuia. Va rugam sa nu trimiteti colete prin curier sau posta fara a ne anunta, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Va rugam sa nu trimiteti colete cu plata ramburs prin posta sau curier catre EDMOND DANTES INTERNATIONAL SRL, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteti solicita informatii telefonic sau prin email.
Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retragere.
Procedura de returnare si pasii de urmat atunci cand doriti returnarea unui produs :
– Completeaza formularul de retragere;
– Asteapta aprobarea cererii de catre unul dintre reprezentantii EDMOND DANTES INTERNATIONAL SRL;
– Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului;
– Nu indeparta etichetele, pungile ambalajului original si nu lipi niciun fel de eticheta pe ambalajul original.
Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. EDMOND DANTES INTERNATIONAL SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.
Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

NU vor fi acceptate la retur (enumerarea nu este limitativa):

a)Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (tigari, trabucuri, s.a.);

b)Produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, a caror marcaje au fost deteriorate;

c)Alimentele achizitionate ori produsele similare acestora desfacute;

d)Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e)Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Daca se constata ca Produsele returnate se incadreaza in oricare dintre conditiile mentionate mai sus, contravaloarea acestora nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii ori documentatie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide fie

a)Refuzarea coletului;

b)acceptarea returului si oprirea unei sume din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Cumparatorul este obligat sa notifice Vanzatorului intentia de a returna Produsul prin inregistrarea unei cereri de retur/exercitarea dreptului de retragere.

Cumparatorul este obligat sa se asigure ca produsele returnate vor fi expediate in interiorul termenului de maxim 14 zile calendaristice de la plasarea cererii de retur. Coletele care nu vor indeplini conditiile mai sus mentionate vor fi refuzate.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat, Vanzatorul va considera returul nevalid si va fi indreptatit sa refuze restituirea pretului.

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

EDMOND DANTES INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre datele mai sus mentionate.